Yritys

Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy

Rakennustoimisto Eero Reijonen on uudis- ja saneerauskohteiden luotettava rakentaja. Pääasiallinen toimialueemme on Itä-Suomi – olemme rakentaneet yksittäisiä kohteita myös pääkaupunkiseudulle. Perheyhtiö työllistää noin 120 työntekijä. Yhtiön liikevaihto on noin 57 miljoonaa euroa (2023). Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Liperissä Pohjois-Karjalassa. Reijosella on toimipisteet myös Kuopiossa ja Iisalmessa.

Tammikuussa 2024 tiedotimme yhteistyöstä Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kanssa. Joensuun ydinkeskustassa yhteinen kehityskohteemme on Suvantokatu 21. Korttelin kahdelle tontille on tarkoitus rakentaa kolme kerrostaloa, S-market sekä pysäköinti- ja liiketiloja. Lue lisää.

Niin ikään tammikuussa uutisoitiin yhteistyöstä Avain Yhtiöt Oy:n kanssa. Rakennustoimisto Eero Reijonen urakoi Avain Asunnoille puukerrostalon Porvoon Taidetehtaankadulle. Urakkasopimuksen arvo on 25 miljoonaa euroa.

Yrityksen juurilta

Yhtiön perusti rakennusmestari Eero Reijonen vuonna 1984. Sittemmin kansanedustajana ja yhteiskunnallisena vaikuttajana tunnetulla Reijosella oli nuoressa yrityksessä monta roolia. Yrittäjä kiersi työmailla kirvesmiehenä ja maalarina ja hoiti myös työpäällikön, laskentapäällikön ja toimitusjohtajan tehtäviä. Kun Eero Reijonen vuonna 2003 valittiin eduskuntaan, rakennustoimiston vetovastuuta jakamaan palkattiin toimitusjohtaja ja uusia toimihenkilöitä.

Kokenut, laadukas, asiakkaan luottamuksen arvoinen. Tämän asiakaslupauksen olemme pitäneet”

Hallituksen puheenjohtaja Eero Reijonen

Kehityksen kärkeen

Vuodesta 2007 lähtien Rakennustoimisto Eero Reijosen toimitusjohtajana on työskennellyt rakennusinsinööri Jarmo Hämäläinen. Innovatiivisella kehittämisen otteella yhtiöstä on 2020-luvulle tultaessa kasvanut merkittävä itäsuomalainen rakentaja.

Lighthouse Joensuu – uniikki maamerkki

Suomalaisessa puurakentamisessa Reijonen on edelläkävijä. Reijonen oli tekijä, kun Joensuuhun valmistui 6-kerroksinen puukerrostalo, energiatehokas Joensuun Pihapetäjä vuonna 2017. Vuonna 2018 valmistui puurakenteinen Joensuun pesäpallostadion. Vuonna 2019 valmistunut Suomen korkein puukerrostalo Lighthouse Joensuu oli Reijoselle todellinen näytönpaikka. Monivaiheinen pilottikohde on suomalaisen puukerrostalorakentamisen uniikki maamerkki.

Meille uuden kehittäminen ja rohkeus on ominaista. Suomen korkeimman puukerrostalon rakentaminen on ollut innostava ja hienoa avaus ekologiseen tulevaisuuteen”

Toimitusjohtaja Jarmo Hämäläinen